To gra pokemon
Starożytne HO-OHy istniały ok 5000 lat temu były to pierwsze i najsilniejsze Pokemony na świecie aż Pewnego razu HO-Oha spotkała tragiczna śmierć .
Wiele osub prubowało wskrzesić starożytnego HO-OHa lecz nikomu się nieudało łzy Starożytnego HO-Oha leczyły a nawet dawały życie,krew Starożytnego Ho-OHa dawała nieśmiertelność aż pewnego dnia profesor OUK znalazł pewną notatkę .
Była ona w nieznanym języku (języku uczonych) kiedy doktor OUK odczytał notatkę okazało się że to jest zaklęcie na Przyzwanie Starożytnego HO-OHa kiedy OUK wypowiedział to zaklęcie Pojewiły się 3 Starożytne HO-OHy 1 Wielki i 2 Mniejsze łapcie Je tylko pamiętajcie z starożytnymi HO-OHami bardzo trudno wygrać trzeba mieć minimalnie 10 Bardzo silnych Pokemonów żeby pokonać chociaż 1 MŁODEGO HO_OHAa !!!
Shuclek,Venosaur,Muk,Blastois,Croconaw,Lepras,Dragonir,ciemny Charizard,Arcanine,Haunter,Woper łoczcie swoje najmocniejsze ataki powstaje "TURBINA ŚMIERCI"Wielki Starożytny HO-OH został pokonany Haunter wyczaruj najsilniejszy pokeball !!! mam Starożytnego HO-OHa !!!
Ale zostały jeszcze 2 !!!
Użytkownik
Idź Charizard,Venosaur,Feraligator,Arcanine,Muk
-Rzućcie się na niego
-HO-OH robi unik
-Zaatakujcie wszyscy razem
-Feraligator Hydro Pump
-Arcanine Wir Ognia
-Charizard Sejsmiczny cios
-Venosaur Solarbeam
-Muk Rzuć się na niego i go osłab
Łapie HO-OH w masterballa
-Idz Charizard, Blastois, Venusaur,Raichu,Gengar,Lapras,Mewtwo,Lugia!
-Łączcie ataki i powataje wir śmierci przed ktorym HO-OH nie dał rady zrobić uniku i jest bardzo osłabiony
Gengar wyczarował najsilniejszego Masterballa i łapie HO-OHa
działamy razem bybieram was
bulbazaur użyj dzikiego pnącza i złap nim go i użyj ostrego liścia
czarizard niszczący płomień
venusaur owiń go pnączem i ostrymi liściami
piczu piorun (wiem że jest słaby ale postaraj się i użyj go z pełną mocą)
HO-OH nie zrobił uniku i dostał pełną mocą
pokeball leć
mam HO-OH