To gra pokemon
idąc z charlizardem na trening natkneliśmy sie na grupe STARLY
charlizard ognista kula
starly zrobił unik i niespodziewanie podniebny as
charlizard armata ognista starly dostał ale się nie podał
zatem zadałem mu ostateczny cios
charlizard unik i ognisty krąg starly dostał
pokeball leć
udało się złapałem starly
szybko idcie jest tam jeszcze pare starly
Użytkownik
idąc przez las zauważyłem pidgeya.idź raichu!użyj pioruna!pidgey mdleje!pokeball idź!pidgey złapany!
Kiedy szłem przez las zobaczyłem rannego Nidorino
podbiegłem do niego i zabrałem go do siostry Joy po wyleczeniu Nidorino zgodził się na małą walkę
-idź Totodile, atakuj wodnym biczem !
-Nidorino odskakuje i atakuje podwójnym kopnięciem
-lekko oszołomiony Totodile wstaje i powtarza atak wodnym biczem, tym razem trafia Nidorino
- zanim Nidorino wstał mój Totodile zaatakował go gryzieniem
- pokebol idź ! pokemon złapany
YEES !
Gdy uciekłam zespołowi R położyłam się na trawie obok jeziorka
Pomyślałam że może znajdę tu jakiegoś pokemona i ku moim oczom pojawiła się starly
- Poliwag ty masz szanse ją złapać niż moje dwa ogniste pokemony leć i wal ogonem potem ...
Starly uciekła do wody nim zdążyłam to powiedzieć do końca
Po chwili ku moim oczom wyskoczyło 7 Starly i zaczęło nas atakować
Szybko schowałam poka i zaczęłam znów uciekać
TO był bardzo męczący dzień ehhh
Przedmioty; 4 pokeballe, Ciężarki na ręce
Wygrane 1
Przegrane 0
Kiedy szłem przez las zobaczyłem rannego Nidorino
podbiegłem do niego i zabrałem go do siostry Joy po wyleczeniu Nidorino zgodził się na małą walkę
-idź Totodile, atakuj wodnym biczem !
-Nidorino odskakuje i atakuje podwójnym kopnięciem
-lekko oszołomiony Totodile wstaje i powtarza atak wodnym biczem, tym razem trafia Nidorino
- zanim Nidorino wstał mój Totodile zaatakował go gryzieniem
- pokebol idź ! pokemon złapany
YEES !
Jak wy niby chodzicie tymi pokemonami?Gdzie jest opcja wejdź do lasu?O co w ogóle chodzi w tej grze?Gdzie trzeba kliknąć?Czy na tej stronie da się jedynie pisać wiadomości z innymi graczami?!Błagam dajcie szybko jakąś podpowiedź!Już się w tym wszystkim gubie!!!!!!!!!!
gdy pokonałęm nareszcie te natrętną bandę zespół R.usiadłem pod drzewem w celu odpoczęcia. wypuściłem moje poki na świeże powietrze a te wszystkie odrazu pobiegły do małej zatoczki wykąpać się. jedynie Arcanie został ze mną. gdyż jest on pokemonem psem i jest mi wierny a po drugie jest on ognistym pokemonem i nie lubi wody. Siedziałem sobie i odpoczywałem aż nagle mój arcanie zaczoł warczeć nie wiedziałem o co mu chodzi. nagle za pagórka WYLECIAŁ mały Turtwig odużony ciosem jakiegoś dzikiego Infernapa . Zaraz się podniosłem a moje pokemony po usłyszeniu huku przybiegły do mnie.
Blastois użył hydro pompy ale nie trafił gdyż Infernape wyskoczył w góre na drzewa i udeżył płomiennom racom a następnie uciekł w las. Gdy zobaczyłem że Turtwig jest na skraju wyczerpania odrazu pobiegłem go ratować. Wiedziałem że nie moge sam nic zrobić zeby mu pomuc dlatego złapałem go do pokeballa i zaniosłem do siostry Joy. Następnego dnia zaprzyjaźniłem się z tym turtwigiem a potem zaczeliśmy mały trening. po niedługim czasie przybył niespodziwany gość psyduck . Turtwig to wspaniała okazja żeby potrenować. Turtwig atakuj ostrzym liściem. po kilku atakach mój turtwig zwycięzył i w niespodziewanym momencie zaaczoł ewolucję. TTTTAK turtwig ewoluuje w Grotla.
To Był Wspaniały Dzień